Nyitak Friendly, PDF & Email

Pengumuman ieu dilakukeun nalika rapat sareng serikat padagangan antar-propinsi sareng organisasi dunungan sareng organisasi hotél sareng katering propésional ku ayana Menteri Buruh sareng Menteri Delegasi UKM.

Kalayan ngadegna étakagiatan parsial saatos panutupan bisnis dina nerapkeun ukuran kaséhatan, karyawan kéngingkeun cuti mayar sareng / atanapi henteu acan tiasa nyandak cuti mayar anu parantos kaala. Kituna aranjeunna ngumpulkeun dinten CP. Seueur pangusaha anu hariwang ngeunaan kaayaan ieu anu tiasa ngahasilkeun akibat serius kusabab aliran kasna anu parantos lemah. Kalayan bantosan ieu, Pamaréntah ngijinkeun karyawan mayar bagian tina cuti bari henteu damel perusahaan nanggung beban.

Le Gouvernement a donc décidé de créer une aide ponctuelle ciblée sur les secteurs très impactés, qui ont notamment subi des fermetures sur une grande partie de l’année 2020. On peut citer les secteurs de l’événementiel, les discothèques, les hôtels, les cafés, les restaurants, les salles de sport, etc.

Sinyalna tina cuti mayar: dua kriteria eligibility

Nagara kedah ngadukung 10 dinten liburan mayar. Dua kriteria ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun bantosan ékonomi anyar ieu

maca  Prospék telepon anu suksés