Nyitak Friendly, PDF & Email

Dugi ka 6 dinten pakansi mayar sareng 10 dinten tina ditetepkeun RTT

Pasal 1 manjangan sareng ngarobih langkah-langkah anu dilakukeun dina Maret kamari dina hal cuti mayar sareng dinten istirahat. Dugi ka 30 Juni 2021, dunungan tiasa, tunduk kana kacindekan tina perjanjian perusahaan atanapi cabang, maksakeun atanapi ngalih dugi ka 6 dinten cuti gajian. Sareng ieu, ku ngahargaan periode béwara sahanteuna hiji dinten anu jelas, tibatan hiji bulan atanapi periode anu disayogikeun ku perjanjian koléktif dina waktos normal.

Dina cara nu sami, hiji dunungan tiasa, ku kaputusan sapihak dina waktos ieu, maksa atanapi ngarobih dina hiji dinten jelas aya tanggal RTT, dinten anu kaala dina paket dinten atanapi dinten anu disimpen dina rekening tabungan waktos (CET) di wates 10 dinten ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Peluncuran sistem Perancis Relance anyar pikeun kapentingan otoritas lokal!