Lembur: prinsip

Lembur mangrupikeun jam anu dikerjakeun ngalangkungan waktos damel sah 35 jam (atanapi waktos dianggap sasarengan) pikeun padamel sepenuh waktos.

Lembur naék naék gaji. Paningkatan ieu disayogikeun ku perjanjian perusahaan atanapi, gagal, ku perjanjian cabang. Perjanjian perusahaan diutamakeun tibatan perjanjian cabang. Harga mark-up henteu tiasa kirang ti 10%.

Henteu aya bekel kontrak, lembur ngahasilkeun naékkeun gaji:

25% pikeun 8 jam mimiti lembur; 50% kanggo jam-jam ieu. Lembur: aranjeunna henteu ngan ukur naékkeun mayar premium

Lembur naék hak tina kanaékan gaji atanapi, upami lumaku, kana sésana kompensasi anu sami (Kodeu Buruh, seni L. 3121-28).

Klip gaji nyebatkeun jumlah jam damel anu pakait sareng gajih. Upami pagawé damel di lembur, anjeun kedah ngabédakeun dina slip gaji na jam anu dibayar dina tingkat normal sareng anu kalebet paningkatan pikeun lembur (Kode Buruh, seni Sunda. 3243-1).

Pamayaran premium henteu

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha kuring ngagaduhan hak, nalika wawancara mecat awal, dibantuan ku padamel perusahaan?