Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kolaborasi multikultural mangrupikeun katerampilan anu langkung diperyogikeun. Dina latihan ieu, Tatiana Kolovou, ahli komunikasi, ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun kecerdasan antar budaya arah ieu. Di dieu anjeunna nampilkeun tujuh bédana budaya anu utama, ngabédakeun budaya anu kuat sareng lemah. Teras ngajarkeun anjeun nganggo isyarat visual sareng non-visual anu aya di lingkungan anjeun pikeun ngaluyukeun tindakan sareng réaksi anjeun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Afiliasi Gampang (earn penghasilan munggaran anjeun dina Internét)