Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kami mahluk anu rasional. Kaputusan sareng kaputusan urang objektif sareng logis. Kumaha upami urang rada épolusi bereaksi gancang, nganggo jalan pintas, sareng bakal langkung saé terang? Dina latihan ieu, Rudi Bruchez ngahartikeun konsép bias kognitif, anu hartosna yén urang tiasa janten bias sistematis atanapi nyimpang, anu mangaruhan kamampuan urang terang, mikir sareng nangtoskeun. Urang bakal diajar sababaraha bias anu paling umum, sapertos bias representativeness, anu ngadorong urang pikeun nganalisis kamungkinan dumasar kana kesan tibatan logika ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pasatujuan koléktif: naha anjeun kedah mayar bonus anu variabel ka padamel nalika cuti maternity?