Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kiwari, kamampuan anjeun jaringan mangrupikeun bagian tina dasar kamampuan dasar anu diperyogikeun pikeun mekar di dunya profesional. Maka penting pisan pikeun ngartos saha sareng naon jaringan anjeun damel, pikeun naon jaringan sareng kumaha ngajantenkeun jaringan anjeun dina kahirupan sadidinten atanapi nganggo média sosial. Naha anjeun juragan bisnis, padamel atanapi murid, diajar jaringan. Dina akhir latihan ieu, anjeun bakal tiasa nempatkeun strategi jaringan profesional anu épéktip.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar manajemén proyék