Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun terang masalahna, éta biasana nalika anjeun henteu nuju damel sareng upami tiasa ratusan kilometer ti kantor, anjeun ditelepon mendesak. Anjeun terang, nalika nami, rujukan atanapi harga anu penting pisan leungit dina dokumén. Leres, kami nyauran anjeun. Sareng antara dua karéta atanapi dua pesawat, urang nyarios sareng anjeun siga anu gaduh sadayana file dina pikiran. Hawatos deui, sadayana henteu kunanaon. Kami Aurélien Delaux, palatih konsultan, sareng kami bakal diajar babarengan kumaha mekar dina Word Online. Versi Word online ieu masihan anjeun aksés gratis kana sadaya dokumén anu anjeun pikahoyong, upami anjeun hoyong. Kami bakal mendakan sasarengan kumaha gancang-gancang ngabiayaan deui proyek anjeun, kumaha ngaropea sareng ngabenerkeunnana kalayan gampang, sareng akhirna kumaha ngalaksanakeun damel kolaborasi online. Pondokna, anjeun bakal tiasa ngaréaksi versi Word ieu langkung saé sareng gancang, dimana waé anjeun. Kuring miharep anjeun latihan anu saé ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 01/01/2022

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Abdi sieun kaleungitan padamelan kusabab kasehatan abdi: kumaha carana abdi tiasa ngajaga padamelan abdi?