Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu ngajelaskeun metode 5S sareng prinsip na. Éta ngajelaskeun, step by step, kumaha nerapkeun pendekatan dina lingkungan padamelan anjeun atanapi dina unggal dinten (kantor, bengkel, workstation, dapur, kamar, sareng sajabana). Éta ngagentoskeun presentasi tioritis, latihan praktis sareng latihan, dina bentuk wawancara, slide, video sareng kuis ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Manajemén rékaman sareng dematerialisasi