Dina kursus ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan kasempetan anyar nyaéta pamasaran Ai. Ai pamasaran nawarkeun pikeun Ngaiklan ka konsumén na (aggregators) ngaliwatan marketbot pikeun komisi dina bentuk cashback.

Aggregator mangrupikeun mitra bisnis ageung sapertos Microsoft, Samsung, eBay, Aliexpress kanggo sababaraha ngaran. Agregator ieu aya dina téma anu béda-béda sapertos: IT, perjalanan, pariwisata, toko online, papakéan, olahraga, musik, kaséhatan, kageulisan, sareng sajabana ...

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Panyakit: naha pagawé anu henteu ngalaporkeun gencatan damelna janten kaleuleuwihi?