Nyitak Friendly, PDF & Email

Mindahkeun kontrak padamelan: prinsip

Nalika aya parobihan dina kaayaan hukum dunungan dina kontéks, khususna, suksesi atanapi ngagabung, kontrak padamelan dipindahkeun ka dunungan anu énggal (Labor Code, art. L. 1224-1).

Transfer otomatis ieu dilarapkeun ka kontrak padamelan anu lumangsung dina dinten modifikasi kaayaan.

Karyawan anu ditransferkeun kauntungan tina kaayaan anu sami dina ngajalankeun kontrak padamelan na. Aranjeunna nahan senioritas anu diala sareng mantan dununganana, kualifikasi na, imbuhan sareng tanggung jawab aranjeunna.

Mindahkeun kontrak padamelan: peraturan internal henteu tiasa dilaksanakeun ngalawan dunungan anu énggal

Peraturan internal henteu kapangaruhan ku transfer kontrak kerja ieu.

Mémang, Pengadilan Kasasi nembé ngémutan yén peraturan internal mangrupikeun tindakan pangaturan hukum swasta.
En cas de transfert de plein droit des contrats de travail, le règlement intérieur qui s’imposait dans la relation avec l’ancien employeur n’est pas transféré. Il n’est pas opposable au nouvel employeur.

Dina kasus ieu mutuskeun, padamel na mimitina ngiring, di taun 1999, ku perusahaan L. Dina 2005, éta parantos dipésér ku perusahaan CZ Kontrak padamelan na parantos dialihkeun ka perusahaan C.

maca  Teleworking: anjeun tiasa ngawaskeun kagiatan padamel anjeun?