Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina konteks profésional, henteuna na kudu ngamotivasi sarta diyakinkeun sateuacanna, utamana lamun aya beredar (satengah sapoé, contona). Dina artikel ieu kami masihan anjeun sababaraha tips for jeung nulis mangrupa email ka leresan kurangna.

menerkeun henteuna

Ngabenerkeun henteuna penting, utamina upami henteuna datang teu disangka-sangka (ngan ukur sababaraha dinten sateuacana) atanapi tumiba dina dinten nalika aya hal anu penting pikeun jurusan anjeun, sapertos rapat atanapi rapat rurusuhan. Upami cuti sakit, anjeun peryogi sertipikat médis menerkeun yén anjeun ngagaduhan panyakit! Nya kitu ogé, dina kasus cuti anu luar biasa kusabab maot: anjeun kedah nampilkeun sertipikat maot.

Sababaraha tips menerkeun hiji henteuna

Menerkeun hiji henteuna ku posAnjeun kudu geus dimimitian ku jelas announcing tanggal jeung wanci henteuna Anjeun, jadi euweuh salah paham ti mimiti.

Lajeng, menerkeun butuh henteuna anjeun ku gabung gagantel atanapi ku cara séjén.

Alternatipna, lamun henteu ragrag pisan gering, nawiskeun alternatif punjul anjeun sangkan nepi kakurangan ieu.

template email menerkeun hiji henteuna

Ieu conto email pikeun menerkeun ayana:

Judul: Henteuna akibat pamariksaan médis

Sir / Madam,

Kuring nginpokeun ka Anjeun hereby yén kuring bakal bolos (e) ka workstation abdi on [tanggal], sadaya siang lantaran kuring kudu ngalaman pamariksaan médis handap hiji kacilakaan sapedah.

Kuring bakal neruskeun gawé kuring ti [tanggal].

Mangga manggihan enclosed nu sertipikat ti janjian médis sarta stoppage karya dikaluarkeun ku dokter kuring keur soré of [tanggal].

Ngeunaan pasamoan dijadwalkeun tanggal, John Doe bakal ngaganti kuring na kirimkeun atuh rekening lengkep.

tulus,

[Tanda tangan]

 

 

maca  Nyiapkeun pesen Absence otomatis Pikeun Liburan