Nyitak Friendly, PDF & Email

Diajar kumaha model objék dina 2D kalawan Inkscape ku kituna anjeun bisa fabricate aranjeunna kalayan mesin CNC.

Pikeun nyieun hiji obyék ku cutter laser atawa mesin CNC, éta kudu dimodelkeun heula. Éta dina parangkat lunak Inkscape, alat open source, yén anjeun badé nyandak léngkah munggaran anjeun dina modél 2D.

Anjeun bakal dibarengan ku a tim interdisipliner de designers, makers d’ universcience (Cité des sciences et de l’industrie et Palais de la découverte) , ingénieurs de l’IMT Atlantique et développeurs de la communauté Inkscape.

Anjeun bakal manggihan pangaweruh-kumaha pangrajin anu ngahijikeun digital kana prosés nyiptakeun sareng manufaktur. Anjeun bakal gaduh visi global ngeunaan prosés produksi hiji obyék ti modeling 2D dina komputer desainer urang, nepi ka pamakéan modél ku tukang atawa industrialis.

maca  Tata perenah workstation ku ulikan ergonomic