Nyitak Friendly, PDF & Email

Di antara kursus-kursus anu direncanakeun dina kursus pelatihan IFOCOP, modul "Diajar pikeun Diajar" ngajak peserta didik pikeun ngeunteung kana kaayaan diajarna sareng nunjukkeun yén aranjeunna nempatkeun sagala kasempetan pikeun suksés dina ngajantenkeun proyék palatihan deui suksés. Melinda, 21, sareng Sandrine, 50, parantos sapuk pikeun ngabagi pikiranana ngeunaan masalah ieu.

Diajar diajar mangrupikeun prasyarat penting pikeun kasuksésan latihan anjeun. Upami pikeun sabagian, ajaran palatih sareng palatih Karine di Fusco "Dupi perkawis akal" et "Aliran alami"Ieu ogé warta anu saé, éta nunjukkeun yén, dina IFOCOP, peserta didik anu milari latihan praktis sareng operasional ngagaduhan sumanget praktis!

Tapi éta henteu hartosna, tapi, anu héran ngeunaan kaayaan diajar na sareng metode révisi na janten seueur pisan. Sabalikna! Naha anjeun henteu kantos ngaraos kasusah dina ngasimilasi "blok" teoritis, Naha anjeun kantos ngarasa hanjakal dina ide nyerat laporan magang, tugas atanapi laporan latihan? Naha anjeun kantos ngalaman masalah mémori nalika, Nanging, anjeun

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Voucher réstoran: validitas voucher sareng rélaxasi samentawis panggunaanna dugi ka 1 Séptémber 2021