Nyitak Friendly, PDF & Email

Elisabeth BORNE, Menteri Buruh, Pakasaban sareng Integrasi, sareng Amélie de MONTCHALIN, Menteri Transformasi sareng Pelayanan Publik saling ngabagéakeun, sareng François DELUGA, Présidén Pusat Nasional pikeun Pelayanan Publik Teritorial (CNFPT), perjanjian anu dihontal sareng asosiasi pajabat kapilih jeung CNFPT pikeun ngagancangkeun learning di otoritas lokal jeung ngadukung waragad na.

Dina 4 taun, jumlah magang geus ngahontal tingkat rekor di nagara urang, kalawan ampir 720 kontrak ditandatanganan dina 000. Dina PNS, éta praktis dua kali lipat, ti 2021 di 13 jadi 000 di 2016. Pamaréntah intends neruskeun ieu. moméntum, ngalibetkeun boh otoritas Propinsi jeung lokal.

Élisabeth BORNE sareng Amélie de MONTCHALIN ngabuka rundingan musim semi kamari sareng asosiasi anggota anu kapilih tina koordinasi dunungan wilayah sareng CNFPT pikeun ngarénovasi sacara jero sistem magang pembiayaan dina palayanan umum teritorial pikeun ngadukung kuat ti 2022 kawijakan proaktif ieu. .

Konsultasi, anu lumangsung dina iklim konstruktif, nyababkeun hiji perjangjian unanimous, nu geus materialized kiwari jeung ditandatanganan hiji konvénsi tujuan jeung sarana antara Nagara jeung nagara.

maca  Pendakan Google Analytics sareng anggo sacara épéktip