Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun terang fenomena massa ieu tanpa nyoba kaluar.
Ku kituna pikeun mantuan anjeun, di dieu Kang naha na kumaha carana meunang kaluar tina massa.

Anjeun gaduh sakabeh kontak mangtaun kaluar tina taneuh:

Ieu kawas parusahaan nu hayang nangtung kaluar ti pesaing na kaluar tina taneuh téh ngomong salaku individu unik, bébas pikir jeung nganyatakeun diri.
Urang bisa sakur mahluk dina massa yén urang sono hirup urang méakkeun ngan gigireun kahirupan urang.
Maksudna pikeun ngalakukeun hal anu teu bener sangkan rasa ka kami tanpa ngarti naha urang teu kaluar tina taneuh.
Tapi lamun jadi loba jalma nu di massa, éta sabab reassures dulur teu sami lajeng nu hartina éta hal pangalusna pikeun ngalakukeun.

Kumaha carana ngabejaan lamun aya bagian tina riungan?

Pikeun manggihan lamun aya jelema anu bagian tina massa, pertanyaan basajan saukur: dimana anjeun ningali diri dina hiji atawa leuwih taun?
Mun anjeun bisa sabenerna ngajawab sual basajan ieu, anjeun pasti di massa.
Ieu ciri jelema anu aub, maranéhna teu nyaho dimana maranéhna balik na naha maranéhna balik.
Tapi jalma anu di massa teu oge gaduh kontrol cukup ngaliwatan diri initiate robah nyata dina kahirupan maranéhanana.
Aranjeunna kalah ka candak Peta sanajan kanyataan yén maranéhanana dijieun kaputusan.
Tungtungna, fitur panungtungan: pamikiran mutlak. Hiji jalma anu aya dina massa bakal condong disebutkeun yen jalan hirup nu na nu euweuh bisa dilakukeun, éta hideung atanapi éta bodas, tapi teu duanana sakaligus.

maca  Setrés, lengkah deui nganyatakeun émosi dina cara konstruktif.

Hiji percobaan basajan sababaraha kali ku peneliti nunjukeun yen lamun hiji jalma collapses di jalan, korban serangan jantung, contona, sarta salah henteu dijadikeun usaha pikeun datangna nyalametkeun dirina, euweuh jalma séjén séjén bakal. Ieu pangaruh massa yén urang ogé bisa nelepon "zombification".
Ieu mangrupakeun commentary hanjelu nu ngabuktikeun yen masarakat urang nuju ka individualize nu detriment hubungan manusa.

lampah naon nempatkeun di tempat nepi ka kaluar tina taneuh?

Urang sadaya bagikeun selfishness ieu kami sarta lamun urang teu ngalawan, waktu nu diperlukeun ngaliwatan sarta ngabalukarkeun urang ngalembereh kana massa.
Sanajan kitu, aya cara kaluar tina massa.
Ieu dimimitian ku teu ngadengekeun urang anu ngabejaan ka maneh nu teu bisa sukses, aranjeunna racun.
Satuluyna anjeun kudu gaduh kakuatan mental alus pikeun nungkulan takwa anjeun.
Jieun commitments sarta tetep anjeun aya sanajan sagala kasusah nu diperlukeun.
Pondokna, kalawan cara anu pangalusna kaluar tina taneuh téh ka anjeun Nyetél golNaon, jeung anjeun ngagantung sakabeh kakuatan Anjeun.