Nyitak Friendly, PDF & Email

Unggal nagara boga hukum pagawean na, sarta maranéhanana kabéh boga kaunggulan jeung kalemahan maranéhna dina kaayaan béda. Naon kaunggulan Perancis? Naha éta metot digawekeun di Perancis?

Aset Perancis

Perancis mangrupakeun hiji nagara di Éropa mana karya téh menarik, jeung loba kemungkinan. Luar ngimpi eta dibangkitkeun di loba pikiran Kawarganagaraan asingIeu utamana hiji nagara ékonomis kuat yén nuju ka nawiskeun protections penting pikeun pagawé.

 Hiji nagara pikaresepeun pikeun lulusan

The Perancis boga pausahaan jeung institutes renowned di sakuliah dunya. The lulusan asing ngora utamana wilujeng sumping di wewengkon ieu. pangaweruh maranéhna, kaahlian jeung visi anu tina nilai ditambahkeun tinggi jeung pamaréntah salaku pangusaha nu ogé sadar. Éta naha éta gampang pikeun datangna ngalih ka Perancis jeung jalan.

The tilu puluh lima jam jeung upah minimum

Di Perancis, pagawe boga aksés kana kontrak ti tilu puluh lima jam saminggu. Ieu ngaheéat hirup nya tanpa sababaraha damelan, sarta mastikeun panghasilan minimum pikeun tiap tungtung bulan. Leuwih ti éta, éta rada mungkin sababaraha damelan pikeun maranéhanana anu keukeuh konsentrasi dina kahirupan profésional maranéhanana. Sadaya nagara nu teu nawiskeun kaamanan proyek.

maca  Kaamanan sosial sareng hak-hak pagawe anu dipasang di Perancis

Di sisi séjén, Perancis geus diwanohkeun upah minimum disebut SMIC. Ieu laju hourly minimum. Naon posisi diayakeun pikeun 151 jam gawé bulanan, pagawé nu ensured pikeun nampa gaji a. Dunungan teu diwenangkeun pikeun nawarkeun handap mayar laju hourly.

libur mayar

Unggal bulan digawé entitlement nyaéta dua satengah poé cuti mayar, nu lima minggu per taun. Ieu vested sarta kabeh karyawan kauntungan. Saterusna, karyawan gawe tilu puluh-jam salapan mingguan ogé ngagabungkeun RTT. Ngarah meunang jumlahna aya sapuluh minggu pakansi dibayar unggal taun, nu considerable.

Kaamanan proyek

Jalma anu geus nandatanganan kontrak keur jaman teu katangtu anu kajaga. Memang hese keur dunungan pikeun ngilangkeun karyawan on kontrak permanén. Di Perancis, hukum kuli ngajaga karyawan. Leuwih ti éta, bisi tina PHK, pagawé nampa benefit pangangguran pikeun sahanteuna opat bulan, sarta sakapeung dina mangsa tilu taun di handap tanggal terminasi. Ieu dasarna gumantung kana lilana pagawean saméméhna. Atoh, eta ngajaga tur nyadiakeun waktos nyaman pikeun manggihan pakasaban di Perancis.

The dinamisme tina ékonomi Perancis

Perancis mangrupikeun nagara anu kuat ékonomi anu nyepeng tempat preponderant dina ékonomi dunya. Nagara ieu pikaresepeun pisan dina panon investor anu henteu ragu nempatkeun kapercayaanna kana Perancis terang-terang. Maka ngahontal 6% perdagangan dunya sareng 5% PDB dunya.

Di tingkat global, nagara aya dina sirah Industri méwah, sarta posisi kadua dina ritel na tatanén. Dina watesan produktivitas, Perancis urutan katilu di dunya. Nagara ieu kacida alusna disadiakeun di parusahaan industri ngarah. 39 pausahaan Perancis mangrupakeun diantara pausahaan panggedena 500 dunya.

maca  Naon pajeg ditahan?

Pangaruh Perancis apal-kumaha

nu " didamel di Perancis Mangrupikeun jaminan kualitas anu ngaapresiasi ku nilai saleresna sadunya. Pengrajin anu damel di Perancis ati-ati pisan sareng sok nawiskeun produk sareng jasa anu berkualitas. Total, aya 920 bisnis karajinan. Gawe di Perancis teras ngamungkinkeun anjeun diajar sareng nerapkeun téknik damel canggih anu dikenal di saluruh dunya.

Perancis mangrupakeun nagara mana pausahaan badag nempatkeun trust maranéhanana pikeun realisasi produk maranéhanana. Trades biasana diwarnaan sarta manca nagara anu fans produk dijieun lokal. Benefit tina kaahlian Perancis ngamungkinkeun Kawarganagaraan asing mangtaun pangalaman.

Kualitas lembaga pendidikan

Teu ilahar keur asing pikeun diajar di Perancis dina harepan nyungsi pakasaban rewarding. Memang, lembaga pendidikan tinggi Perancis mangrupakeun sahiji kualitas luhur. Aranjeunna mindeng bisa manggihan pagawean di ditéang di ahir tangtu pangajaran. Leuwih ti éta, sok Kawarganagaraan datang ka cicing di Perancis sarta dianggo pikeun masihan barudak maranéhanana aksés bencong ka sarakola tur lembaga akademik. Salian nyungsi wangun kaamanan, nawiskeun kasempetan considerable pikeun barudak maranéhna pikeun asupkeun profesi tina pilihan maranéhanana.

Kualitas hirup

Perancis ieu diantara nagara luhur rengking segi kualitas kahirupan. Kanyamanan sarta kasempetan pikeun hirup comfortably kituna mikat asing. Hirup di Perancis nyadiakeun aksés ka salah sahiji sistem kaséhatan nu pangalusna di dunya. WHO geus rengking Perancis di forefront dina loba kali. mahasiswa asing ogé mikaresep panangtayungan sosial Perancis.

maca  Enroll barudak maranéhanana dina sakola Perancis

Sajaba ti éta, Perancis boga salah sahiji expectancies hirup pangpanjangna di dunya. Ieu sakitu legana sistem kaséhatan sarta kualitas jaga. Loba asing milih datangna ngalih ka Perancis kauntungan ti kualitas ieu kahirupan.

Tungtungna, harga barang sarta jasa di Perancis anu kawilang rata dibandingkeun loba nagara sejen di sakuliah dunya.

budaya Perancis

Perancis miboga budaya pisan euyeub nu metot nu ngarasa panasaran di dunya. Ku kituna eta kajadian anu Kawarganagaraan asing datang ka hirup jeung karya di Perancis nepi ka soak nu specificities nagara, diajar basa tur ngajalajah lingkungan gawé anyar. Di dunya, Perancis boga reputasi pohara alus pikeun gaya hirup na.

dicindekkeun

Asing biasana milih Perancis pikeun radiasi na, kakuatan ekonomi sarta panangtayungan karyawan. The tilu puluh lima jam sareng nu mayar cuti téh statusna nu pagawe Perancis geus kaala. Ku kituna, nagara ulah nawiskeun eta karyawan. Kawarganagaraan asing umumna neangan kualitas hirup jeung kaamanan proyek nalika pindah ka Prancis.