Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika nyerat, sadayana ngalakukeun kasalahan… Naha?

Kusabab bahasa Perancis sesah dikuasai. Éta ngagaduhan seueur kasusah khusus, sapertos aturan perjanjian anu ngalibatkeun huruf jempé, atanapi sistem aksen, homofon, konsonan dobel.

Kusabab bursa tinulis langkung gancang sareng gancang. Pikirkeun jumlah email anu ditukeurkeun unggal dinten, atanapi komunikasi obrolan instan. Dina dua kasus, jarang aya jalma anu sacara ati-ati ngabuktos sateuacan diklik "Kirim"!

Kusabab, dina setting propésional, kami nyerat dina tekanan. Kanyataan kudu ngawangun pesen bari tepat dina subjek na ngirangan perhatian anu dialokasikan pikeun ngabentuk. Kasalahan sésana henteu biasana jalaran tina kakurangan ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngajalajah MindView