Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun karyawan anu teu pantes sareng dunungan anjeun nyarioskeun ka anjeun ngeunaan redeployment profésional? Naha éta pikeun motif ékonomi atawa pikeun incapacity, dunungan anjeun boga kawajiban pikeun neangan solusi reclassification profésional dina urutan ulah PHK.

Naon reclassification pikeun incapacity?

Upami anjeun dinyatakeun teu pantes ku dokter padamelan pikeun uih deui ka padamelan anjeun, dunungan anjeun kedah nawiskeun padamelan sanés anu cocog sareng kamampuan anjeun. Redeployment tiasa diajukeun di perusahaan atanapi di perusahaan-perusahaan sanés tina grup dimana perusahaan bagianna, ngan di Perancis.

dunungan anjeun bisa neruskeun ka PHK pikeun incapacity upami anjeun nampik padamelan anu ditawarkeun atanapi upami dokter padamelan nyatakeun yén sagala jinis tetep di perusahaan ngabahayakeun pikeun kaséhatan anjeun.

Catetan: teu aya PHK pikeun incapacity dina layanan publik. Karyawan sektor publik bakal diklasifikasikeun deui dumasar kana kaayaan kaséhatanna. Diajar langkung seueur ngeunaan:

Reklasifikasi PNS Reklasifikasi agén kontrakSaha anu tiasa nguntungkeun?

Sadaya karyawan dinyatakeun teu pantes ku dokter padamelan, naha saatos kacilakaan di tempat damel, panyakit padamelan sareng panyakit atanapi kacilakaan asal henteu.

maca  Janten Asistén SDM: kumaha Ornela nawiskeun ka dirina pikeun masa depan profesional anu énggal