Nyitak Friendly, PDF & Email

diterbitkeun 08.07.15 diropéa22.09.20

Naséhat pamekaran propésional (CÉP) mangrupikeun kasempetan pikeun masing-masing padamel pikeun ngurus kaayaan propésionalna sareng, upami perlu, ngembangkeun, ngaresmikeun sareng nerapkeun strategi anu ditujukeun pikeun pamekaran, integrasi , pangembangan katerampilan, sertifikasi propésional, mobilitas internal atanapi éksternal, latihan deui, transisi propésional, resume atanapi nyiptakeun kagiatan, jst.

Éta nyumbang, salami kahirupan jalma damel, pikeun ningkatkeun kamampuan pikeun ngajantenkeun pilihan propésional nyalira sareng mekar, khususna ku ningkatkeun kamampuanana, ngembangkeun katerampilan sareng aksés kualifikasi anyar. ahli.

grafik komputer Supados langkung ngawartosan sareng ngadukung padamel, naséhat pangwangunan propésional (CÉP) nuju dikuatkeun. Pranata anu disayogikeun ku hukum pikeun kabébasan pikeun milih masa depan propésional anu dipromosikeun 5 septembre 2018, ngakibatkeun réorganisasi bentang operator anu nganteurkeun tawaran jasa ieu ti saprak 1 Januari 2020. Leres, Pôle emploi, misi lokal, Cap Emploi ogé Asosiasi pikeun padamelan éksékutip (Apec) teraskeun '' janten operator CÉP. Nanging, operator anyar parantos dipilih ku

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Janten Pagawé Leupas, léngkah 1: pola pikir sareng kaayaan pikiran!