Detil kursus

Pasar padamelan rumit sareng terus-terusan robih. Kituna penting pikeun ngadeukeutan hungkul gaji anjeun ku mastikeun yén anjeun geus nempatkeun odds di sisi anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah milarian inpormasi pikeun saluyu sareng pasar anjeun, naroskeun ka diri patarosan anu leres ngeunaan kabutuhan anjeun, jelas-jelas ngeunaan nilai anjeun sareng nyiapkeun argumen anu efektif. Latihan ieu kanggo anjeun anu hoyong ngaoptimalkeun negosiasi gaji anjeun, naha anjeun milarian padamelan atanapi dina jabatan, naon waé umur anjeun, tingkat pendidikan atanapi padamelan anjeun. Ingrid Pieronne masihan anjeun naséhat ngeunaan kumaha carana nyiapkeun pangalusna pikeun eta, informasi nu peryogi ningali hal leuwih jelas, kitu ogé aturan dasar tina hungkul gaji.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Kolaborasi sareng Microsoft 365