Nyitak Friendly, PDF & Email

Henteu berkepanjangan kusabab panyawat: alesan pikeun dipecat

Anjeun teu tiasa mecat hiji pagawé kusabab kaayaan kaséhatan na kusabab nyeri tina diskriminasi (Code Labor, seni. L. 1132-1).

Di sisi sanésna, upami panyakit salah sahiji karyawan anjeun nyababkeun henteuna terus-terusan atanapi henteuna berkepanjangan, pengadilan ngaku yén mungkin pikeun mecat anjeunna dina dua kaayaan:

henteuna na ngaganggu fungsi perusahaan anu saé (contona, ku seueur teuing padamelan anu beurateun padamel anu sanés, ku kasalahan atanapi tunda anu panginten timbul, jst); gangguan ieu ngabutuhkeun kabutuhan pikeun nyayogikeun gaganti permanén na. Panggantian pasti pikeun pagawé anu gering: naon anu dimaksud ieu?

Panggantian permanén pikeun padamel anu teu aya kanggo panyawat panginten ngiringan éksternal di CDI. Mémang, nyewa jalma dina kontrak jangka panjang atanapi dina waktos samentawis henteu cekap. Kitu ogé, teu aya gaganti anu pasti upami fungsi padamelan anu gering dianggap ku padamel perusahaan sanésna, atanapi upami padamelan na disebarkeun di antara sababaraha padamel.

Perekrutan ogé kedah lumangsung dina tanggal anu caket dina PHK atanapi dina waktos anu saé saatos ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tunjangan aktivitas parsial: kawajiban anyar pikeun perusahaan tangtu nguntungkeun tina tingkat anu ningkat