Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naha anjeun ngagaduhan wawancara padamelan munggaran anjeun atanapi ngajalankeun perusahaan ageung, ngupingkeun mangrupikeun kaparigelan penting. Ahéngna, henteu seueur urang anu ngagaduhan latihan pikeun ngupingkeun épéktip. Dina kursus ieu, Tatiana Kolovou sareng Brenda Bailey-Hughes, duanana ahli komunikasi, ngajar anjeun pikeun menilai kamampuan ngupingkeun anjeun ayeuna ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Janten Asistén Penjualan: Parobihan karir Anissa anu mereun.