Nyitak Friendly, PDF & Email

Nu hadé pangajaran pasar bakal ngabantosan anjeun mendakan sadaya aspek produk sareng jasa pesaing anjeun, strategi pemasaranna, sareng konsumén target na.

Anjeun teu kedah nganggap enteng panilitian pasar anjeun: Panilitian pasar mangrupikeun konci pikeun kasuksésan bisnis anjeun!

Janten tong ngantosan deui, gabung sareng kursus latihan ieu dinten ayeuna sareng diajar kumaha ngalaksanakeun panilitian pasar anu épéktip sareng propésional ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Planét urang