Latihan premium OpenClassrooms lengkep gratis

Kumaha peretas tiasa nampi aksés jahat kana aplikasi wéb sareng naon tantangan kaamanan anu disanghareupan ku pamekar sareng integrator aplikasi wéb unggal dinten?

Upami anjeun naroskeun ka diri patarosan ieu, maka kursus ieu kanggo anjeun.

Uji penetrasi mangrupikeun metode évaluasi anu populer pikeun organisasi anu kedah nguji situs wéb sareng aplikasina ngalawan serangan.

Ahli cybersecurity nyandak peran panyerang sareng ngalaksanakeun tés penetrasi pikeun klien pikeun nangtukeun naha sistem rentan ka serangan. Salila prosés ieu, kerentanan sering kapanggih sareng dilaporkeun ka nu gaduh sistem. Pamilik sistem teras ngajaga sareng ngamankeun sistemna tina serangan luar.

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngalakukeun tés penetrasi aplikasi wéb ti A dugi ka Z!

Tanggung jawab anjeun kalebet ngaidentipikasi kerentanan dina aplikasi wéb klien sareng ngembangkeun tindakan pencegahan anu efektif dina gawé bareng klien numutkeun prosedur panguji penetrasi profésional. Kami familiarize diri sareng lingkungan dimana aplikasi wéb beroperasi, nganalisis eusi sareng paripolahna. Karya awal ieu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngaidentipikasi kalemahan aplikasi wéb sareng nyimpulkeun hasil ahir dina bentuk anu jelas sareng singket.

Naha anjeun siap ngiringan dunya deteksi intrusi wéb?

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  Dasar desain grafis