Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC ieu tujuanana hususna pikeun ngarojong palatihan sareng pangrojong guru pendidikan tinggi, profésor panalungtikan sareng mahasiswa doktor dina pangaweruh prosés diajar sareng dina prakték ngajar sareng évaluasi.

Sapanjang MOOC, patarosan di handap ieu bakal dijawab:

- Naon ari diajar aktip? Kumaha cara kuring ngaktifkeun murid kuring? Téhnik animasi naon anu kuring tiasa dianggo?

- Naon anu ngadorong murid kuring diajar? Naha sababaraha siswa ngamotivasi sareng anu sanésna henteu?

- Naon stratégi diajar? Kagiatan diajar-ngajar naon waé anu kudu digunakeun pikeun ngalibetkeun siswa? Kumaha ngarencanakeun pangajaran anjeun?

- Naon evaluasi pembelajaran? Kumaha nyetél peer review?

- Naon anu diwengku ku pamarekan kompetensi? Kumaha carana ngamekarkeun kursus, diploma dina pendekatan dumasar kaahlian? Kumaha meunteun kaahlian?

- Kumaha carana ngawangun kursus online atanapi hibrida? Naon sumber, kagiatan sareng skenario pikeun ngamajukeun diajar online pikeun siswa?

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Jaman baheula aya sastra barudak