Nyitak Friendly, PDF & Email

Hukum pembiayaan Jaminan Sosial 2021 duka kali lilana cuti klasifikasi nalika latihan ulang kejuruan. Cuti pangangguran dicandak salami periode bewara sareng padamel nampi saraan biasana. Upami cuti klasifikasi ngalangkungan periode béwara, hukum nyayogikeun yén tunjangan anu dibayar ku dunungan salami periode ieu tunduk kana rézim sosial anu sami sareng sangu kagiatan parsial. Ukuran terakhir ieu ogé dilarapkeun ka cuti mobilitas dina wates 12 bulan cuti heula atanapi 24 bulan ogé dina waktos latihan ulang kejuruan.

Cuti klasifikasi sareng cuti mobilitas: promosikeun balik deui damel

Cuti klasifikasi

Di perusahaan anu ngagaduhan sahanteuna 1000 padamel, nalika kaleungitan ékonomi diramalkeun, dunungan kedah nawiskeun pagawé anu ngagaduhan cuti pangangguran.
Tujuan cuti ieu pikeun ngidinan pagawe pikeun kauntungan tina lampah latihan jeung Unit rojongan pilarian pakasaban. Pendanaan pikeun tindakan redeployment sareng santunan disayogikeun ku dunungan.

Durasi maksimum cuti ieu nyaéta, dina prinsipna, 12 bulan.

Mobilitas angkat

Dina kerangka perjanjian koléktif anu aya hubunganana sareng pengakhiran kontraktual koléktif atanapi anu aya hubunganana sareng manajemén ...

maca  Profési perawatan sareng dukungan ngarekrut