Nyitak Friendly, PDF & Email

Overcoming takwa

Overcoming takwa, kamungkinan ka nu euweuh percanten? Kumaha lamun kuring bébéja yén bisa jadi kakuatan nyetir ...?

Sieun, nu emosi nu bisa freeze anjeun, tapi acan aya ngajaga anjeun sarta merangsang anjeun ...

Bayangkeun; anjeun mendakan diri dina kaayaan bahaya sareng sieun ieu lalaunan nyusup, waktosna polah, leres? Tanya ka diri anjeun: meureun ieu sinyal pikeun nyalametkeun diri? Ieu ogé tiasa janten cara pikeun anjeun ngaraosan, maju sareng ngaréaksikeun.

Sieun gagal, tapi ogé nyandak pesawat a, migawe kantun beus-Na, teu meunang kaluar ... jadi loba kaayaan béda, tapi terus ka emosi sarua. Anjeun equate ka négatip, untungna, eta tiasa oge masihan urang yen dorongan saeutik tur sabalikna kursus kahirupan urang dina proyék atawa putusan.

Ulah nganggap yén inohong bisnis anu sukses teu ngarasa. Aranjeunna inevitably endured dina lalampahan maranéhanana nyieun parusahaan maranéhna jeung resiko-nyokot nu ngakibatkeun. Tujuan? Éta nyandak inisiatif pikeun buka tungtung proyék-proyék maranéhanana.

Hambalan munggaran nyaéta pikeun ngamimitian ku pamahaman hadé nampa eta.

Diajar nungkulan rasa sieun anjeun ayeuna nganggo video 2 mnt ieu. Entong lumpuh deui sareng gentos kasieunan anjeun janten motor pikeun ngarangsang anjeun.

Dina video ieu anjeun nimu tip sarta trik anu bakal nulungan urang unggul tur unleash poténsi anjeun ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

maca  konci 5 nu bisa nyumbang kana hadé ngatur stress / ulah stress

    1) Sedeng diukur : Anjeun bisa jadi sieun sukses saloba sieun gagal ... Dengekeun sieun aran na assess tingkat na.

    2) Signal 'kalakuan : Sieun sinyal Peta misalna?

    3) pawey : Persiapan, hal anu bakal masihan anjeun kapercayaan tur alleviate sieun anjeun.

    4) Relativise Anjeun maén hirup anjeun? Atawa pamadegan barudak anjeun? Candak waktu mikir ngeunaan eta.

    5) ditempo : Bayangkeun gagalna anjeun gampang, tapi ngabayangkeun kasuksésan anjeun malah langkung!

Ulah kudu hariwang, balikkeun anxieties anjeun sarta ngosongkeun diri.