Latihan premium OpenClassrooms lengkep gratis

Aya seueur cara pikeun ngajagi data anjeun. Dina umur data ageung sareng kejahatan maya, ngajagi data sareng sistem mangrupikeun tantangan utama pikeun usaha.

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar heula dasar-dasar sareng asal-usul kriptografi, kriptografi simetris pikeun ngajagi file sareng data.

Anjeun bakal diajar naon kriptografi asimétri sareng kumaha mastikeun integritas sareng karusiahan data, khususna ku nyiptakeun sertipikat digital sareng panggunaan komunikasi anu aman, khususna surat éléktronik.

Tungtungna, anjeun bakal akrab sareng protokol kriptografi anu dianggo pikeun ngamankeun komunikasi sareng aplikasi, kalebet TLS sareng perpustakaan Libsodium.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  Kaséhatan kerja: penyuluhan penundaan kunjungan médis sareng tugas-tugas énggal ti médis pendudukan