Nyitak Friendly, PDF & Email

Antara apdet software, anu versi panganyarna na parabot kolaborasi anyar, eta bisa jadi hésé pikeun nganapigasi diantawis novelties tina dunya kantor.
Sangkan tetep dina kaulinan di dieu sababaraha kaahlian konci bisa dikembangkeun dina widang kantor.

Naha ngamekarkeun kaahlian kantor?

Eta moal geus lolos anjeun, digital geus nyata robah dunya urang hirup di na langkung utamana nu pausahaan.
Éta kiwari penting uninga kumaha ngawasaan sabagian parabot kantor teu ukur keur cicing dina lomba, tapi ogé tumuwuh professionally na pribadi.

Loba jalma tetep dina laurels maranéhanana atawa teu neangan ka acquire kaahlian anyar acan penting dina gaw dinten ieu.
Contona, nyaho pamakéan komputer geus jadi ampir penting dina profesi pikeun nu ieu ngan beuki sababaraha taun.

Nyaéta, kantor ayeuna dipikawanoh salaku kompetensi transversal konci sahingga bisa hargana kalawan dunungan.

 Mastering parabot ngolah kecap:

Sofwer processing pangalusna dipikawanoh nyaéta undoubtedly kecap.
software ieu ngidinan Anjeun pikeun nuliskeun kilométer téks, putting eta dina bentuk jeung ngahontal therefrom perenah.
Loba fitur tina software kantor ieu dipaké pikeun ngamekarkeun dokumén bisnis kayaning menit tina rapat atawa hubunganTapi oge dokumén paling umum sapertos hurup atawa dihanca.

Nyaho ngamanipulasi software PréAO:

Lamun ngobrol ngeunaan software PréAO eta sabenerna ngarupakeun desktop software presentasi.
Paling dipake nyaeta PowerPoint. Ieu mangrupa alat kantor nu kudu ngawasaan nampilkeun nempokeun slide atanapi hasil pasamoan misalna.

maca  10 software bébas penting

Ngahasilkeun tabel:

Keur kitu, urang kedah diajar ngagunakeun Excel.
Téh mangrupa spreadsheet nu ngidinan Anjeun pikeun nedunan leuwih atawa kurang kompleks itungan ngagunakeun rumus, ngatur béréndélan data, nedunan statistik atawa ngagambarkeun data sakumaha grafik.
Kawas Firman, fitur anu éksténsif jeung bisa jadi leuwih atawa kirang mangpaat gumantung posisi Anjeun.

 Jieun pro brainstorming:

The gampang pikeun nanganan software Xmind. Ieu software kantor alus anu ngamungkinkeun pikeun saukur nyieun angka nu gede ngarupakeun diagram.
Ieu appreciable ku loba model sadia sarta pilihan ékspor na.
Éta mangrupikeun parangkat lunak idéal pikeun ngadamel peta pikiran anu lengkep atanapi brainstorming kualitas.

Urang ngan nyebut sababaraha conto kompetensi konci pikeun ngembangkeun di kantor.
Aya dina kanyataanana, loba software sarta parabot kantor éta metot uninga kumaha ngagunakeun.
Tungtungna, upami anjeun parantos terang kumaha ngagunakeun alat-alat ieu, teu aya anu ngahalangan anjeun pikeun ningkatkeun kaahlian anjeun, anjeun gaduh sadayana pikeun kéngingkeun!