Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Kumaha anjeun dagang di pasar kauangan? Naha anjeun nambihan indikator kana indikator sareng anjeun tungtungna langkung lieur tibatan sateuacanna?

Kumaha upami kuring bébéja yén anjeun tiasa nganalisis pasar sareng indikator tunggal?

Kumaha upami kuring bébéja yén anjeun tiasa ngarobah salah sahiji indikator anu langkung rumit pakarang anu kuat sareng gampang dianggo pikeun ngahasilkeun artos di pasar kauangan?

Wilujeng sumping MULANG DENGAN ICHIMOKU KINKO-HYO INDICATOR

Tujuan utama kuring pikeun tutorial ieu nyaéta henteu ngajarkeun anjeun ngeunaan métrik sanés anu anjeun ngagaduhan dina bagan anjeun. Tujuanana mah nyaéta nyayogikeun anjeun strategi logis anu tiasa anjeun nerapkeun pikeun dagang pasar kalayan percaya diri.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Saatos latihan Manajer QHSE na, Maïté janten konsultan mandiri