Latihan premium OpenClassrooms lengkep gratis

Pangropéa téksu sigana mangrupikeun program kantor anu paling umum.

Kursus ieu kanggo pamula sareng pangropéa dokumén anu ngalaman anu hoyong diajar dasar-dasar damel sareng téks sareng janten pangguna kalayan sertifikasi TOSA Word.

Kalayan palatihan ieu, anjeun ogé bakal nyiptakeun dokumén profésional nganggo téknik pormat sareng perenah sareng, pamustunganana, anjeun bakal ningkatkeun produktivitas anjeun ku téknik anu sederhana sareng efektif.

Naha anjeun nganggo Microsoft Word, Google Docs atanapi OpenOffice Writer anu kasohor, nyimpen sareng nampilkeun dokumén henteu kantos langkung gampang pikeun anjeun.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  U2F2: Nyegah anceman phantom on FIDO / U2F