Latihan premium OpenClassrooms lengkep gratis

Naha anjeun tanggung jawab pikeun sistem inpormasi atanapi anjeun damel salaku manajer sistem inpormasi di perusahaan anjeun? Naha anjeun kedah ngaidentipikasi résiko pikeun sistem inpormasi anjeun sareng ngembangkeun solusi pikeun ngaleungitkeunana? Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngalakukeun analisa résiko sistem inpormasi.

Anjeun mimitina bakal diajar kumaha carana ngamekarkeun analisa anu merhatikeun kerangka pangaturan anu aya. Anjeun teras bakal tiasa nyandak léngkah pikeun ngaidentipikasi, nganalisis sareng ngatur résiko IT! Dina bagian katilu, anjeun bakal diajar kumaha ngajaga sareng terus ningkatkeun analisa résiko.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  Eco, pikeun saha, pikeun naon?