Nyitak Friendly, PDF & Email

The email dina bisnis

Dina lingkungan bisnis ayeuna dimana email parantos janten alat komunikasi anu dipikaresep. Penting pikeun ngawasaan kaahlian anu dipikabutuh pikeun nepikeun pesen anjeun. Aya loba cara pikeun komunikasi unhappiness anjeun ka coworker kalayan saha anjeun dina konflik dina hiji atawa cara séjén. Anjeun tiasa ngabayangkeun diskusi tatap muka, telepon, atanapi sababaraha jinis mediasi. Sanajan kitu, étaemail tetep salah sahiji sarana paling ilahar dipake di dunya gawé.

Email nyaeta alat kuat loba dipaké pikeun loba alesan.

Lamun anjeun ngirim surelek, aya hiji rekaman komunikasi otomatis. Ku alatan éta, rupa séntral Anjeun bisa dikelompokeun kana folder disimpen aman. Éta bisa sahingga dipaké di mangsa pikeun rujukan atanapi alesan légal. Pamakéan email minangka sarana formal komunikasi ogé ngamungkinkeun pausahaan nyimpen duit. Kadé catetan titik ieu ngartos kumaha penting éta pikeun anjeun ngawasaan tipe ieu cara komunikasi.

Dina padamelan sadidinten anjeun, mungkin waé batur sapagawean peryogi panginget ngeunaan sababaraha aturan tingkah laku anu saé. Éta pikaresepeun pikeun émut yén ngawartosan batur sapagawean ngalangkungan email mangrupikeun cara anu resmi sareng épéktip pikeun nyebatkeun titik anjeun sacara tetep. Upami kolega sapertos kitu mutuskeun moal ngarobih paripolahna saatos peringatan anu teras-terasan, email anu anjeun kirimkeun tiasa ditepikeun pikeun ngajantenkeun tindakan salajengna. Émut aranjeunna parantos disimpen sacara aman sareng tiasa dicandak sareng dianggo pikeun nunjukkeun riwayat salah laku masing-masing.

maca  Rahasia email protés anu ditulis kalayan saé

Saacanna ngabéjaan a batur sapagawean via email

Salaku saméméhna dicatet, pamakéan email pikeun komunikasi anu formal. Ieu ngakibatkeun yen weighs leuwih ti peringatan verbal jeung ngabalukarkeun leuwih konsékuansi. Ku alatan éta, saméméh ngabéjaan hiji jalma kalayan saha anjeun damel ku email, mertimbangkeun warnings verbal. Sababaraha adaptasi kabiasaan maranéhna lamun geusan. Ku sabab eta mah teu perlu tanpa sanggeus mimiti ditéang pikeun ngajawab masalah, masihan eta hiji extent perlu. Ogé, Ngingetkeun hiji batur sapagawean ku e-mail teu salawasna janten jalan idéal pikeun ngolo-ngolo ka robah. Ngubaran tiap sarta unggal hal gumantung situasi. Sateuacan keu anger anjeun ku email, anjeun kudu nyaho kumaha ngalakukeun eta. Anjeun kudu ngumpulkeun pikiran anjeun sarta nangtukeun naon nu Anjeun hoyong serat sarta tingkat dampak nu peryogi meunang hasil nu dipikahoyong.

Identipikasi masalah

Hal anu paling mimiti dilakukeun sateuacan ngirim email anjeun nyaéta ngaidentipikasi poko tina iritasi anjeun. Éta henteu gampang sakumaha disada na. Di kantor dimana persaingan sareng persaingan kakuasaan, anjeun kedah pastikeun tuduhan anjeun ngagaduhan dasar anu serius. Sanés pikeun anjeun nyiksa anggota tim anjeun ku gosip. Nanging, upami anjeun janten korban atanapi nyaksian kalakuan salah sareng kanyataan na pasti aya, laksanakeun. Nanging, tong hilap dina lagu anjeun pikeun nuturkeun aturan sopan anu biasa.

Saha baé nu boga masalah?

unduly ngabalukarkeun konflik antara anjeun sarta kerangka contona bakal ngalakukeun alus ka anjeun atanapi tim anjeun. Ieu pasti bakal mangaruhan produktivitas anjeun sarta bisa nempatkeun maneh dina posisi hésé. Gantina hiji email, mertimbangkeun hiji sawala rupa pikeun nyanghareupan tiasa mangpaat dina mimitina nepikeun ka masalah anu masalah anjeun. Sanajan kitu, lamun sababaraha diskusi anjeun nyanghareupan nyanghareupan tur warnings verbal Anjeun gagal, mangga ngirim surelek resmi nu pasti bakal aya mangpaatna engké.

maca  template email ka ngembarkeun partisipasi na dina rapat

Sanajan cageur surélék anjeun

surélék anjeun kudu ditulis professionally. Lamun anjeun nyokot alpukah kana karakter atawa karya hiji email individu tangtu, inget yen ieu mangrupa dokumen resmi. Ieu ngandung harti yén éta téh dokumen nu bisa ngahurungkeun ngalawan anjeun. kituna niténan sagala aturan ekspektasi keur nulis surat dina konteks ieu.