Nyitak Friendly, PDF & Email

Brigitte Klinkert, Menteri Delegasi ka Menteri Buruh, Pakasaban sareng Integrasi, anu tanggung jawab Integrasi bakal angkat ka departemen Manche Kemis ieu, 24 Pebruari 2022 pikeun nyumponan aktor integrasi sareng karyawan dina jalan ka integrasi.

Menteri bakal tukeur sareng aktor di lapangan sareng karyawan sacara integrasi pikeun ngadukung aranjeunna sareng ngumpulkeun tanggapanana. Pamaréntah nyatana parantos masihan dukungan langsung ka jalma-jalma anu jauh tina padamelan sareng ka usaha sosial inklusif.

Menteri bakal angkat ka garasi solidaritas "Propulsion" di Agneaux. Anjeunna teras bakal pendak sareng tim sareng ahli waris Asosiasi "Au Fil de l'Eau" sareng tuang siang di réstoran integrasi "La Table des Provinces" di Cherbourg-en-Cotentin, ku ayana sababaraha aktor tina integrasi. departemén (HandiPrint, ACTP, Astre Services jeung Asosiasi Awéwé). Tungtungna, Menteri bakal nganjang ka toko solidaritas Bengkel pikeun Latihan Bantuan Silih sareng Pelatihan Balik pikeun Pakasaban (AFERE) di Périers, ogé Tempat Gawé "Passerelles vers l'emploi" di Petit-Celland.

Program samentara:

9h55 : Kunjungan garasi solidaritas "Propulsion"

Presentasi tina bursa bursa jeung karyawan di integrasi
31T Rue Guillaume Michel, 50180 Domba
Pencét naon waé

maca  Dibayar cuti sareng RTT: bonus kanggo staf rumah sakit