Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Sababaraha elemen janten langkung saé dina disiplin "Perancis". Naha anjeun kuliah, SMA, atanapi ngalanjutkeun latihan salaku jalma déwasa, anjeun bakal mendakan sababaraha hal anu tiasa ngabantosan anjeun. Upami aya anu teu pikaresepeun anjeun, ngan ukur ngupingkeunana. Mémang, sési masing-masing mandiri.

- Tulis ku basa anu didukung

- Tulis serat resmi

- Entong malikeun "aya" dina kalimat

- Struktur tulisan imajinatif

- Tulis waleran kana patarosan ngeunaan téks

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Nyaho kumaha ngatur setrés