Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu didamel pikeun ngamungkinkeun anjeun langkung ngartos sareng langkung nguping nalika anjeun nyarioskeun basa Perancis, naon waé aksen anjeun. Aksen memang nguntungkeun, kecuali lamun éta bertentangan sareng aturan anu jarang dijelaskeun tapi anu anjeun kedah ngawasaan.

Dina akhir kursus ieu, anjeun bakal ngartos sareng nerapkeun wirahma, intonasi sareng silabasi anu khusus pikeun basa Perancis. Anjeun bakal terang kumaha nganyatakeun diri ku cara anu pangsaéna pikeun nguping basa Perancis.

Wirahma sareng wirahma mangrupikeun aspek anu rumit dina basa. Tangtu ieu sanaos dirancang supados gancang dilarapkeun dina komunikasi sadidinten sareng profesional ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Excel Gratis: VSearch jero