Latihan premium OpenClassrooms lengkep gratis

Pajeulitna sistem inpormasi terus ningkat. Penting pikeun gaduh kadali kaamanan pikeun ngajagi aranjeunna sareng nyegah serangan cyber. Sistem inpormasi ngawaskeun penting pisan pikeun ngadeteksi sareng ngaréspon karentanan sareng serangan cyber.

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha nyiptakeun arsitéktur ngawaskeun sareng ngadeteksi kerentanan. Kami bakal nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah kumaha nganalisa log sareng simulasi skenario serangan ngalawan sistem anjeun.

Kahiji, anjeun bakal diajar naon monitoring. Anjeun teras bakal nampi gambaran ngeunaan cara ngumpulkeun sareng nganalisis log. Dina Bagean XNUMX, anjeun bakal nyiptakeun Sistem Informasi Kaamanan sareng Manajemén Acara (SIEM) nganggo pakét ELK sareng nyiptakeun aturan deteksi. Tungtungna, anjeun bakal nangtukeun skenario serangan jeung lagu ngagunakeun ATT & CK tabel.

Naha anjeun badé nyiptakeun arsitéktur manajemén pikeun ngajagi sistem anjeun? Upami enya, maka anjeun kedah nyandak kursus ieu.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  "Transisi koléktif": jalur latihan pikeun ngarobih padamelan