Nyitak Friendly, PDF & Email

Kusabab 2016, sababaraha paguron luhur sareng grandes écoles parantos nawiskeun MOOC pikeun ngadukung murid SMA dina bimbingan karirna. MOOCs ieu dirancang supados tim atikan tiasa nganggo eusina salaku bagian tina kagiatan di sakola.

MOOCs ieu mangrupikeun alat pikeun ngalayanan tim ngajar dina kerangka jam anu didedikasikeun pikeun bimbingan sareng ngamungkinkeun mahasiswa nyandak kapamilikan mata pelajaran sareng kursus.

Tujuan MOOC ieu nyaéta pikeun ngarojong tim atikan SMA dina ngagunakeun bantuan bimbingan MOOCs, dina raraga ngagabungkeun MOOC jeung kagiatan kelas sarta nyadiakeun respon diadaptasi kana propil jeung ekspektasi siswa. , demi personalisasi tina rojongan hidayah.

Hal ieu ngamungkinkeun jalma anu teu wawuh jeung MOOCs, nyadiakeun dasar dipikabutuh pikeun kapanggihna MOOCs on FUN, sarta ngarojong dina pamakéan MOOCs salaku alat pikeun mantuan kalawan orientasi.

maca  BIG - Perkenalan pikeun Bioinformatika sareng Kedokteran Génom