Nyitak Friendly, PDF & Email

komunikasi interpersonal anu salah sahiji optimasi faktor kamampuan bisnis. Nalika eta dicokot serius, éta mangrupakeun asset utama duanana pikeun tiap karyawan pikeun struktur sorangan. Ieu naha sakuduna nyieun usaha dina ieu. pertanyaan anu kumaha ningkatkeun deui dina urutan ngarasakeun mangpaatna. Ieu naon baris kami tingali di handap.

Misconceptions ngeunaan komunikasi interpersonal

Naha anjeun salah sahiji jalma anu henteu terang kumaha ningkatkeun hubunganana sareng anu sanés, khususna di tempat damel anjeun? Janten waspada yén kabiasaan goréng tangtu tiasa robih komunikasi nu gaduh sareng kolega Anjeun. Ieu sababaraha asumsi anu anjeun kedah tinggalkeun pikeun ningkatkeun hubungan anjeun, henteu paduli jalma anu anjeun kedah tukeur.

 Simkuring salawasna ngartos naon atuh sebutkeun

Ulah yakin sagalana anjeun carioskeun anu merta salawasna dipikaharti ku panelepon. Ogé, awas jeung sok nanya diri lamun jalma nu nuju diajak ngobrol geus direbut sagalana anjeun geus ngadawuh. Biasana, lamun anu ngajadikeun anjeun ngartos, kontak anjeun bisa rephrase pesen anjeun dina cara nu beda, perhatian salah harti.

 Ngawangkong beuki janten hadé dipikaharti

Upami ideu anjeun atanapi argumen anjeun tetep salah paham saatos panjelasan anjeun, tong keukeuh ku cara kieu sareng ulah naekeun nada pikeun ngajantenkeun anjeun ngartos ogé. Mémang, metode anu langkung saderhana atanapi langkung ilustrasi sapertosna ngamungkinkeun anjeun nampilkeun ideu anjeun. Kitu ogé, panggunaan alat-alat anu tangtu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal ieu.

maca  Kumaha teu meunang bungah dianggo?

 Hihihi solves sagala masalah

Pamikiran eta alamat langsung masalah salawasna bakal ngajawab eta oge kasalahan. Memang sababaraha kasus ngabéréskeun sorangan tanpa anjeun ngabogaan nyarita kalawan anggota lianna ti tim anjeun. Ku kituna kudu ati tur salawasna inget yen tiiseun téh wiser sababaraha kaayaan. Anjeun teu merta kudu jadi hiji yén evokes mata pelajaran sénsitip dina unggal kasempetan.

 The betah dina komunikasi téh leuleuy

Taya komunikasi kontrol pagawe tanpa sanggeus diajar dasar sarta sanggeus dilatih. Dina conto karisma, kaahlian komunikasi anu kituna gawe tur sababaraha tiasa ngalakukeun eta gancang, batur teu. Salaku lamun sababaraha urang boga pangaruh alam, batur kudu praktek sateuacan gaduh persuasiveness alam. Ku handap sababaraha saran sora dina subjek, jadi anjeun bisa ngaronjatkeun di wewengkon ieu.

Sanajan nyaho muka diri

Sanaos anjeun teras-terasan ngajaga hubungan anu harmonis sareng anu sanés dina padamelan anjeun, dina sababaraha kasus penting pikeun mikiran kapentingan anjeun nyalira tibatan kapentingan batur. Sabalikna memang négatip tiasa mangaruhan produktivitas anjeun, alesan anu saé pikeun nangtoskeun naon anu anjeun pikahoyong. Numutkeun kecap sareng paripolah anjeun, anjeun nyatana:

 kapribadian Anjeun

Unggal pagawe boga pancen kapribadian sorangan, yén urang geus ngomong ka Tret yen kalan tina sejen tur mangrupakeun identitas pribadi. Tempo kapribadian, anjeun meunang pikeun nangtukeun kaayaan nguntungkeun atawa kasempetan pikeun ngembangkeun anjeun sarta maranéhanana anu bisa mangaruhan lingkungan gawé anjeun. Anjeun bakal tiasa tetep leres mun diri.

maca  Kumaha carana ngokolakeun hubungan sareng manajer na?

 Nilai maneh cherish

nilai ieu tiasa sosial, agama, moral atawa sejen tur éta on aranjeunna nu investasi jeung anjeun nangtukeun dina kahirupan sapopoe. Mun integritas mangrupakeun nilai di nu nahan jam gawé, anjeun salawasna bisa hormat jeung ajak kolega Anjeun mertimbangkeun kumaha anjeun ningali hal dina hubungan maranéhanana sareng anjeun.

 kabiasaan Anjeun

Salaku jalma, anjeun boga kabiasaan sorangan. Sababaraha bisa jadi di ni'mat hubungan alus, ogé dijaga, kalawan kolega, sedengkeun nu sejenna henteu. Kitu coba ngakuan jalma anu boga dampak negatif sarta ningkatkeun aranjeunna.

 kabutuhan Anjeun

Nyaho nangtukeun hardware nu peryogi leres nedunan proyek Anjeun. Lakukeun deui kanggo kondisi nu hayang pikeun ngalakukeunana. Memang loba karyawan bakal jadi leuwih produktif lamun dibere parabot katuhu pikeun ngalakukeun jobs maranéhanana. Sagampil aranjeunna gampang antosan mulang positif atawa sahenteuna kritik konstruktif dina urutan pikeun ngaronjatkeun produktivitas maranéhanana .Do jadi salah sahiji jalma anu satuju kana dianggo dina kondisi naon jeung sagala cara.

 parasaan anjeun

Nyaho ngakuan émosi anjeun méméh diajak ngobrol batur sapagawean atawa salila diskusi Anjeun. Kanyataanna, Anjeun bisa ngarasa bungah, sedih, anger atawa sieun. Tempo kaayaan di nu manggihan diri, anjeun bakal leuwih apt nyandak, dina kasadaran pinuh, kaputusan atawa meunang wawancara anjeun engké mun hadé ngartos situasi.

Naon ngomong? Naon anu kudu dipigawé?

jadi langsungMaksudna ngomong, hayu kolega Anjeun marios topik atawa kaayaan bari tetep fokus ka anjeun sareng ideu anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, kabiasaan nyarios dina jalma anu munggaran "Kuring." Salaku conto, "Kuring reuwas ku reureuh anjeun dina rapat énjing. "Sareng nyingkahan" sadayana nyangka yén telat dina rapat kedah dihukum. "

maca  Konstruktif kritik masalah, nampa eta.

Nangtang fakta. Cegah tina nangtoskeun ngeunaan paripolah kolega anjeun, kantun nyatakeun kanyataanna. Kocapkeun contona: "inpormasi anu anjeun bagikeun henteu lengkep" tibatan "anjeun hoyong memonopoli data pikeun ngagaduhan kakuatan langkung seueur ti kolega. "

Gerak isyarat saluyu sareng kecap anjeun: Ogé resep tiiseun tinimbang compliment a batur sapagawean on proyek Anjeun teu resep. Memang masang hubungan hade amanah, eta Kadé lampah Anjeun nu konsisten kalayan kecap anjeun.

Tanya saran ti batur pikeun ngaronjatkeun Anjeun

Sababaraha urang boga bakat leuleuy komunikasi interpersonal bari batur perlu sensitized jeung ngawangun eta jenis masalah. Pikeun nyingkahan kekeliruan on kaahlian anjeun ayeuna, ménta panongton anjeun naon maranéhna pikir ngeunaan kumaha urang berinteraksi sareng aranjeunna sapopoé.

Aturan emas komunikasi alus

Janten kumaha urang tiasa ngupingkeun diri ku panganteur upami urang gaduh watek goréng henteu ngupingkeun naon anu dijelaskeun ku anjeunna? Nengetan kecap jalma mangrupikeun tanda hormat dina komunikasi antarpribadi. Janten ulah ngahalangan diri bari anu sanés nyarios ka anjeun. Maka refrasa naon anu anjeun carioskeun pikeun anjeun buktoskeun ka anjeunna yén anjeun parantos ngartos sadayana anu leres.

Bari hidayah sapertos anu disadiakeun pikeun aplikasi dina bisnis, maranéhna bakal mangpaat nguap.