Latihan premium OpenClassrooms lengkep gratis

Wilujeng énjing sadayana.

Nami abdi Francis, abdi konsultan cybersecurity. Kuring parantos damel salaku konsultan dina widang ieu mangtaun-taun sareng ngabantosan perusahaan ngajagaan infrastrukturna.

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha cara nyiptakeun kawijakan kaamanan sistem inpormasi léngkah-léngkah, tina pamekaran dugi ka palaksanaanna.

Urang bakal nutupan heula subyek penting sistem informasi, teras ngenalkeun anjeun ka sababaraha téknik sareng prinsip anu tiasa ngabantosan anjeun dina padamelan anjeun.

Bab ieu ngécéskeun kumaha cara nyieun hiji dokumén ISSP, ti nganalisa kaayaan, ngaidentipikasi aset nu kudu ditangtayungan jeung nangtukeun resiko, nepi ka ngamekarkeun kawijakan, ukuran jeung sarat pikeun ngajaga IS.

Teras we bakal neruskeun kalawan pedaran prinsip pikeun nerapkeun kawijakan sustainable, rencana aksi sarta metoda pamutahiran kontinyu ngagunakeun roda Deming. Tungtungna, anjeun bakal diajar kumaha ISMS tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran anu langkung lengkep sareng tiasa diulang ngeunaan kinerja ISSP anjeun.

Naha anjeun siap ngalaksanakeun kawijakan pikeun ngajagi sistem inpormasi organisasi anjeun ti A dugi ka Z? Lamun kitu, latihan alus.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  CryptoOli: Investasi dina Crypto kanggo Pemula 2