Nyitak Friendly, PDF & Email

Esport mangrupikeun prakték kompetitif tina kaulinan vidéo. Ieu patarosan prakték sarta raises loba patarosan: éta mungkin mun cocog salaku olahraga ? Kumaha ngajaga pamaén? Kumaha ngakuan kaahlian maranéhna sarta ngamekarkeun aranjeunna? Naha esport mangrupikeun uas pikeun kalebet atanapi pangaluaran? Naha modél ékonomi esport sustainable? Naon jangkar wilayahna atanapi hubunganana sareng komunitas? Tungtungna, patarosan anu dikuatkeun ku krisis kaséhatan 2020, bakal esport nganyarankeun hubungan urang kana prakték olahraga atanapi konsumsi acara olahraga?

MOOC "pamahaman esport sareng tantanganna" tujuanana pikeun nampilkeun kaayaan panalungtikan universitas dina sadaya patarosan ieu. Kami nawiskeun kursus pelatihan dimana anjeun bakal nguntungkeun tina pandangan ahli sareng kasaksian ti aktor di séktor éta, tapi ogé kagiatan anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji pangaweruh anjeun sareng nyobian nyalira.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ékspérimén CyberEnJeux: leuwih ti 300 siswa dilatih dina kaamanan maya ku cara nyieun kaulinan