Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun murid SMA atanapi universitas, profesor, panalungtik, pagawe sektor publik atanapi swasta atanapi ngan saukur panasaran sareng hayang pisan diajar atanapi diajar deui, MOOC ieu kanggo anjeun. Kursus ieu bakal ngarengsekeun ku cara anu saderhana sareng hargana ngeunaan anggapan dasar ngeunaan iklim sareng pemanasanna: Naon iklim? Naon pangaruh rumah kaca? Kumaha ngukur iklim? Kumaha éta sareng bakal béda-béda? Naon balukar tina pemanasan global? Sareng naon solusina? Ieu sababaraha patarosan anu bakal dijawab dina kursus ieu berkat tim ajar urang tapi ogé kalayan bantosan panyatur khusus dina patarosan ieu.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kumaha cara ngagunakeun gambar méntal pikeun ngapalkeun kalayan hadé? - VIDEO