Nyitak Friendly, PDF & Email

SharePoint mangrupikeun salah sahiji platform anu paling beunghar dina ékosistem Microsoft. Upami anjeun panasaran, atanapi di lingkungan anu dipikaresep nyebarkeunana, maka kursus gancang ieu sampurna pikeun anjeun.

Urang bakal ngapung sareng mendakan, di 5 léngkah gancang,

  1. watesan SharePoint;
  2. variasi na anu béda sareng sababaraha ciri na;
  3. cara ngaksésna, gumantung kana vérsi anu bersangkutan;
  4. fungsi utama;
  5. kagunaan has mungkin.

Tujuan utama kursus ieu nyaéta kenalkeun saha waé anu énggal atanapi anu henteu kantos kontak sareng Sharepoint kana kamungkinan anu tiasa ditawarkeun pikeun individu sareng organisasi, henteu paduli ukuranana.

Kami tetep sayogi dina bagian patarosan pikeun ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Panyakit: naha pagawé anu henteu ngalaporkeun gencatan damelna janten kaleuleuwihi?