Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC kami ngagaduhan sababaraha tujuan:

Mimiti, anu pamahaman prinsip falsafah manajemén humanis dumasar kana nilai anjeun, ngeunaan nilai-nilai démokrasi di perusahaan sareng kamampuan pikeun ngalaksanakeunana. Nyaéta, pikeun ngalih tina visi téoritis tina rasa misi kana aplikasi beton dina budaya, prakték sareng prosés kamekaran sareng perbaikan.

Kadua, aksés ka monitoringparobahan sarta assessment ngembangkeun anu bakal anjeun laksanakeun dina perusahaan atanapi proyek anjeun.

"Ngatur bisnis anjeun béda" nawarkeun Anjeun leuwih ti ngan latihan.
Kami ngajak anjeun langsung ngalaksanakeun naon anu anjeun pelajari pikeun ngamimitian pangwangunan anu langkung adil sareng langkung humanistik di perusahaan anjeun sareng gaduh dampak anu positif pikeun masarakat.

Anjeun bakal nguntungkeun tina:

  • Kaahlian langsung lumaku di lingkungan anjeun,
  • Pribadi online sareng pembelajaran peer
  • Pendekatan anu fleksibel sareng terstruktur pikeun diajar online anu ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun akuisisi kaahlian anyar dumasar kana kaayaan pribadi anjeun, léngkah-léngkah.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Janten Asistén Penjualan: Parobihan karir Anissa anu mereun.