Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Rencanana proyék anjeun sacara proaktif, pikeun pangiriman dina waktos sareng anggaran. Dina palatihan ieu, Bonnie Biafore, palatih sareng manajer proyék, ngajelaskeun kumaha leres ngatur jadwal proyek anjeun. Éta nampilkeun unsur-unsur anu kedah dilebetkeun, perkiraan biaya sareng sumber daya, negosiasi sareng alokasi sumber daya. Ngatur perencanaan proyék janten kaparigelan jangka panjang. Kalayan unggal proyék anu anjeun damel, anjeun bakal tiasa ningkatkeun proyek payun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar-dasar Google Meet