Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naha anjeun ngarencanakeun ka hareup anjeun, naha anjeun badé ngagentos padamelan atanapi naha anjeun badé maju dina proyek propésional anjeun, Ingrid Pieronne ngadukung anjeun dina ngatur karir. Kenalan diri nyalira langkung saé, kenalkeun nilai tambah anjeun sareng ngartos pasar padamelan dina raraga nyetél proyék anu réalistis sareng tiasa kahontal. Dina latihan ieu, anjeun bakal mendakan naséhat sareng cara pikeun otonom dina ngokolakeun lintasan propésional anjeun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tutorial Gratis: Anggo Alat Inok Formula dina Excel