Upami anjeun teu gaduh rutin anu jelas dina nanganan email anjeun, aranjeunna gancang tiasa janten sumber rugi waktos anu lumayan. Di sisi anu sanés upami anjeun ngalakukeun naon anu dipikabutuh di tingkat organisasi ku kituna henteu ngantep diri anjeun nyerang ku puluhan email anu teu acan dibaca. Teras anjeun tiasa ngosongkeun pikiran anjeun tina kamungkinan teu aya email penting. Dina tulisan ieu didaptarkeun sajumlah prakték anu kabuktian. Ku ngadopsi aranjeunna, anjeun pasti bakal tiasa ngatur kotak surat anjeun langkung aman.

Ngagulungkeun otomatis atanapi sacara manual sagala email dina folder anu dikhususkeun atanapi sub-folder.

 

Ieu mangrupikeun jinis metode anu bakal ngamungkinkeun anjeun gancang nyusun email anjeun dina raraga penting. Anjeun tiasa milih mengklasifikasikeun email anjeun nganggo téma, dumasar kana subyek, ku jaman akhir. Anu penting ngamangpaatkeun sadayana fitur tina kotak surat anjeun pikeun ngatur surat anjeun ku cara operasional lengkep. Sakali anjeun parantos ngadamel diréktori nganggo folder sareng subfolder numutkeun mode organisasi anu cocog sareng anjeun. Unggal pesen bakal aya tempatna dina kotak surat anjeun sapertos unggal file kertas dina méja anjeun. Janten, saatos waktos parantos dugi ka ngolah email anjeun, anjeun tiasa konsentrasi 100% kana sésana padamelan anjeun.

maca  Parangkat lunak sareng aplikasi: palatihan gratis pikeun ngawasaan prinsip

Rencanana waktu khusus pikeun ngolah email anjeun

 

Tangtosna, anjeun kedah tetep responsif sareng tiasa ngolah pesen anu ngantosan réspon langsung ti anjeun. Kanggo sésana, rencanana waktos anu paling relevan (s), nungkulan email anjeun dina cara anu konsisten. Mimitian ku nyiapkeun sagala unsur anu dipikabutuh pikeun ngolah pagawean anjeun. Berkas kertas, stapler, printer, sadaya kedah aya gunana pikeun ngagampangkeun konsentrasi maksimal. Henteu janten masalah nalika anjeun milih. Ayeuna yén kotak surat anjeun diatur sapertos pusat pamilihan pos, anjeun gaduh kamungkinan ngolah email anjeun kalayan tenang kalayan efisiensi sareng kecepatan.

Ngabersihan kotak surat anjeun ku ngahapus sadaya buletin anu teu perlu

 

Naha kotak surat anjeun terus diasuh ku buletin atanapi iklan anu teu pikaresepeun? Jaga-jaga pikeun ngahapus kotak surat anjeun tina sadaya buletin ieu anu langkung siga spam atanapi lain-lain. Anjeun kedah nyalin sacara sistematis ti sadaya daptar milis ieu anu henteu kéngingkeun anjeun konkrit sareng anu gancang tiasa janten langkung invasif. Anjeun tiasa nganggo alat sapertos Cleanfox di mana Buka konci MeMe ngalakukeun anu dipikabutuh dina sababaraha klik. Tanpa nyandak anjeun énjing, jinis solusi ieu bakal nulungan anjeun sacara saé pikeun ngeureunkeun sadaya polusi digital ieu. Rébuan email tiasa diprosés sacara gancang.

Nyetél réspon otomatis

 

Anjeun bakal pas badé liburan kanggo lami. Rincian pikeun henteu kedah dikaluarkeun, diaktipkeun balesan otomatis kotak surat anjeun. Ieu mangrupikeun hal anu penting sahingga sadayana jalma-jalma anu saha waé anjeun pakait sareng email tiasa dilaporkeun ogé ku henteuna anjeun. Seueur pangartosna dilaksanakeun nalika aya palanggan atanapi pembekal kaleungitan kasabaran, kusabab pesen-pesen ieu tetep henteu dibales. Hal ieu gampang dihindari ku pesen anu pondok anu bakal dikirim sacara otomatis salami pakansi. Anjeun kedah nunjukkeun tanggal balik anjeun ti liburan sareng kenging henteu email ti batur sapagawean upami diperyogikeun.

maca  Téhnik pamasaran wéb: palatihan gratis

Suhu jumlah email anu anjeun kiriman

 

Sacara sistematis nganggo email anu dikirim dina salinan karbon (CC) sareng salinan karbon anu teu katingali (CCI) gancang tiasa ngahasilkeun séntral anu saé. Jalma-jalma anu sakuduna dituju nampi pesen anjeun kanggo inpormasi, ayeuna butuh penjelasan. Batur heran naha aranjeunna nampi pesen ieu sareng leresna sapertos nganggap éta janten miceunan waktos. Nalika milih pilihan pikeun nempatkeun batur dina loop, pastikeun yén pilihan anjeun leres-leres aya hubunganana. Pesen anu dikirim ka saha waé ku cara naon waé anu kedah dihindari.

Émut yén email tiasa gaduh nilai hukum

 

Sajauh anu tiasa ngajaga sadaya email anjeun, aranjeunna ngagaduhan kakuatan buktina, khusus pikeun tribunal industri. Hiji pesen éléktronik upami disertakeun nganggo nilai sah anu sami sareng hurup anu anjeun pasti ditulis ku leungeun. Tapi Waspada, sanaos pesen basajan dikirim tanpa mikir ka batur sapagawean atanapi ka klien tiasa gaduh akibat anu serius. Upami palanggan ngabuktikeun, email ngagaduhan dukungan, yén anjeun henteu hormat komitmen anjeun dina hal pangiriman atanapi anu sanés. Anjeun kedah nanggung akibat pikeun bisnis anjeun sareng diri anjeun. Dina sengketa komersial sapertos di tribunals industri, buktina tiasa nyarios "gratis". Maksudna nyaéta yén éta hakim anu bakal mutuskeun sareng éta langkung saé ngagolékkeun taliti-Na tinimbang kana nempatkeun aranjeunna dina tong sampah.