Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Model Circles of Trust mangrupikeun alat anu manpaat pikeun ngajelaskeun hubungan. Panulis kursus ieu, Brenda Bailey-Hughes, nunjukkeun anjeun kumaha nguatkeun hubungan dina bunderan jero, tengah sareng luar. Salaku tambahan, anjeun bakal diajar kumaha ngawangun kapercayaan ka tim anu anggotana jauh sacara géografis, kumaha kéngingkeun deui kapercayaan anu leungit atanapi rusak, sareng cara nyungkeun hapunten pikeun nyepetkeun prosés ngawangun deui kapercayaan.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bantuan pikeun ngiring nonoman: papanjangan panjang atanapi pondok