Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Aya samilyar urang internetan dina wéb di panjuru dunya, sahenteuna tilu saparapatna ngagunakeun média sosial. Reputasi digital anjeun kedah dikuasai, boh pikeun kahirupan pribadi anjeun sareng pikeun karir profesional anjeun. Antara Facebook, YouTube, Instagram sareng situs generasi anu hébat, nonoman, nonoman déwasa sareng seueur jalma aktip nyéépkeun waktos anu penting di ditu. Aranjeunna henteu sadayana meta sareng tujuan anu sami: perékrut, HRD, kolaborator atanapi klien sanés milarian, ngabandingkeun sareng mariksa propil pikeun mendakan lolongkrang anu henteu teras-terasan aya. Jam tangan ieu terkenal sareng nomer anu saé ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  ANSSI ngingetkeun ngeunaan ngalanggar kaamanan Log4Shell