Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naha anjeun bajoang pikeun nyanghareupan jaman susah? Urang sadayana narékahan pikeun épéktip dina tekenan, tapi urang sering kaleungitan nyanghareupan setrés atanapi kasusah. Ku ngawangun katahanan anjeun, anjeun bakal langkung gampil nyanghareupan tangtangan énggal sareng kéngingkeun katerampilan anu kapaké pikeun pangusaha. Dina latihan ieu, Tatiana Kolovou, profésor di Kelley School of Business sareng palatih komunikasi propésional, ngajelaskeun kumaha bouncing deui saatos waktos sesah ku nguatkeun "ambang ketahanan" anjeun. Éta nampilkeun lima téhnik latihan pikeun nyiapkeun kaayaan anu sesah sareng lima strategi pikeun mikir ngeunaan éta saatosna. Pilarian terang dimana anjeun nangtung dina skala ketahanan, ngaidentipikasi tujuan anjeun sareng diajar cara pikeun ngahontalna.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

 

maca  Dupi abdi tiasa ngadamel apéritif di kantor?